Το Ολλανδικό Μονοπώλιο Μπύρας στην Ελλάδα!

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού στην Ελλάδα δεν υπάρχει για το μονοπώλιο της Ολλανδικής “Αθηναϊκής Ζυθοποιϊας”! Ενώ υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες και δημοσιεύσεις δεν υπάρχει αντίδραση από το Κράτος! Περιμένουμε μόνο την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εν λόγω Ζυθοποιία, έχει το 85% της Ελληνικής αγοράς μπύρας. Την
τελευταία 10ετια έχουν παρουσιάσει Κέρδη 9 δισ ευρώ! Οι Ολλανδοί με τα λεφτά που κερδίζουν από το μέσο Έλληνα εξαγοράζουν άλλα εργοστάσια μπύρας στην Ευρώπη. Μόνο ψίχουλα από αυτά τα κέρδη επαναεπενδύονται στην Ελλάδα. Η Ηeineken πουλιέται στα Ελληνικά Σούπερ Μάρκετς 60% υπερτιμημένη από τα αντίστοιχα Oλλανδικά !! Και όλα αυτά με τις ευλογίες και την ανοχή του Ελληνικού Κράτους.


Το Ολλανδικό Μονοπώλιο μπύρας είναι παρακράτος! Εκβιάζει, πιέζει, υποβάλλει κανόνες, μπλοκάρει τον ανταγωνισμό. Στα Σούπερ μάρκετ, πρατήρια, κάβες, χονδρεμπόρους, εστιατόρια, ταβέρνες, σουβλατζίδικα, καφενεία, μπαρ, ψιλικατζίδικα, φαστ φουντ, πιτσαρίες κτλ δεν βρίσκει κανείς άλλες μπύρες παρά μόνο της Αθηναϊκής Ζυθοποιϊας! Κάνουν παράνομα ιδιωτικά συμβόλαια για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων τους. Γέμισαν την αγορά με δωρεάν ψυγεία όπου υπάρχει χώρος μόνον για τα προϊόντα τους. Μας εκμεταλλεύονται, εξάγουν τα κέρδη τους οι φιλέλληνες Ολλανδοί και το μεγάλο ευχαριστώ τους βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.Heineken.com. Παρουσιάζουν το Fyrom ως Μακεδονία! ΄Έλληνα Καταναλωτή, λάβε υπόψη σου αυτά τα δεδομένα και υποστήριξε και τις Ελληνικές μπύρες. Να τις ζητάς επίμονα και να μην διστάζεις να σηκωθείς να φύγεις από το κατάστημα που δεν σου προσφέρει το δικαίωμα της επιλογής! Οι Ελληνικές μπύρες, FIX – ΜΥΘΟΣ – ΒΕΡΓΙΝΑ ΚΑΙ EDELSTEINER είναι πολύ καλές μπύρες και δικαιούνται να τις γεύονται οι Έλληνες εξυπηρετώντας την εγχώρια βιομηχανία.


Πηγή: http://www.insurancedaily.gr/blog/